Träningstestaren: Afro…jam?


Ojojo. Med en galen träningsvärk i rumpa och lår efter gårdagens powerwalk och styrketräningspass begav jag mig ändå mot Sportlife efter jobbet för att testa på Afro Power Dance.

Vi var ett gäng som hängde utanför salen och väntade. Då kommer tjejen i receptionen och berättar att hon som ska hålla i passet inte dykt upp. Jaha!?! MEN…fortsätter hon snabbt: en tjej som är instruktör här kom precis för att träna i gymmet själv, och hon ska bara sticka hem och hämta musik så kan hon köra ett Body Jam pass med oss istället. Om det är ok? Jaha! Jo, men visst det är det väl. Hm. Jag har suttit utanför salen när ett Body Jam pass var i full gång och det verkar riiiktigt tufft, men samtidigt såg alla som kom ut efter passet så glada och svettiga ut att jag har varit riktigt sugen på att testa, så det är väl bara att köra!

Väntade lite till, sen dök det upp en svettig men glad tjej och körde igång ett dans pass i hundranittio. Det var lite svårt att ställa om sig mentalt; min plan hade ju varit att gå på ett pass med ganska basic koreografi och bara få köra loss, men nu blev det lite klurigare steg och rörelser. Men så kul det var! Riktigt mycket attityd, hip hop och dansant aerobics. Skithög musik och en riktigt peppande instruktör. Dessutom släckte hon ner helt i salen så det var aldeles mörkt förutom ljuset som kom in från korridoren genom fönsterna vid dörren, men det var bra för då kunde man verkligen ge sig hän utan att bry sig om hur det såg ut. 

Så- recensionen av BodyJam: riktigt kul, ganska svår koreografi men inte omöjlig, liiite väl hög musik ibland. Ett superstort plus till instruktören som ställde upp och gav oss träningssugna ett bra pass trots att det inte alls var hennes ansvar och hon egentligen hade andra planer. Sånt gillas!

OCH extra plus till Sportlife som bjöd på proteindryck utanför passet när det var slut. Vet inte om det var tänkt som plåster på såren, men isåfall var det en fin gest. Såklart kan instruktörer alltid få förhinder, men i det här fallet tyckte jag att Sportlife löste det hela med bravur och vi fick faktiskt 55 minuter träning trots förseningen.

Vilket med största sannolikhet kommer betyda att jag får knapra panodil i morgon mot den här träningsvärken…och dessutom ska jag träna i morgon IGEN, det är jobb-träningen som sätter igång för terminen. Jisses, snacka om allt eller inget…*pjuh*

Nu kallar sängen!

Nattinatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s