Sommartider hej hej!


Värmerekord i Skåneland idag; termometern visade 27 grader i Helsingborg så där det var lä och solen gassade var det ju lätt över 30 grader varmt. Kul för er som fick njuta av detta, jag är verkligen glad för er skull! Själv var jag på kontoret lite innan åtta i morse och skyndade till tåget hem elva timmar senare. Wiho.

Darling passade däremot på att njuta, han stack iväg på en spontan kitesurfningskurs nu ikväll. Den verkar varit mycket lyckad för det är en riktigt spelevink som går omkring här hemma och praaatar och praaatar och praaatar om allt och inget på samma gång. ”Nu ryker motorcykeln och ersätts med en kite” hörde jag nyss från köket, såe ja det var nog kul ja! 🙂

Kul hade vi i helgen också minsann! Ååå jag älskar verkligen denna tiden på året, det känns som om allting vaknar till liv igen! Alla är utomhus, folk är glada, man hittar på saker, det är lätt att gå upp på morgonen, man vill röra på sig, och det känns verkligen att vi ligger i startgroparna för dessa helt underbara sommarmånader som snart är här!

Helgen inleddes i Helsingborg med lite renoveringshjälp (sluttampen nu!) och systerbarnsmys. På lördagen hälsade vi på Erkans kusin och hennes sexmånaders sötnos-baby. Myyys! Därefter åkte vi till Simrishamn och var med på tant-grillfest 😉 Himla mysigt det med!

I söndags skulle vi vara hemma och städa och tvätta och packa upp resväskor från de tre senaste helgernas flängande, men så frågade Marie och Niklas om vi ville med på utflykt och det lät ju betydligt roligare än att städa. Dessutom skulle ju William med, denna totalt oemotståndliga sötnos! Han är helt klart en av Sveriges just nu sötaste bebisar, och då är jag inte ens hans mamma så jag är ju i princip helt objektiv. Hur som helst så hade vi en jättemysig utflyktsdag på Stens huvud, med krabbelurlagning på stormkök och allt!

Niklas och William på toppen! Pjuh!

Vem sa att skåne är platt?

Söööötaste William!

Kungen av Krabbelurer

Lite kulturella var vi också, här lärde vi oss om…ja vad hette nu den där stenen igen…äh…skitsamma!

Finn ett fel…

Annonser

One thought on “Sommartider hej hej!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s