Livstecken


Hej alla därhemma!

Vi är framme, allt har gått bra och vi har det gött! Vi lever och frodas här i staterna, vi har bara råkat hamna på två hotell med dåligt wifi och därför inte uppdaterat er om läget.

En kort uppdatering nu i samband med frukost (som faktikst är riktigt bra på detta hotellet, det finns scrambled eggs och riktig juice!) :

Lördagen
– erik vaknar mitt i natten lokal tid. Ser lessen ut. ”kan det stämma att klockan bara är tre? (=lunchtid hemma). Vi lyckas dock somna om till kl sju… 😉
– efter frukost och utcheckning körde vi runt lite i LA för att kolla in stan. Upp i beverly hills och spanade in lyxvillor. WOW!
– gick runt på hollywood boulevard och insöp atmosfären. Extremt kommersiellt och inte så särskilt speciellt, men kul ändå. Hollywood texten uppe i bergen är fotograferad. Check!
– acklimatiserade oss ytterligare genom att fika på starbucks och handla lite på victorias secret bland annat. Woop woop!
– körde upp i bel air en runda och såg om möjligt ÄNNU lyxigare hus, eller iallafall deras grindar och häckar och trädgårdsmästare.
– sen drog vi ner på playan! Santa monica state beach it was, och det var faaaboulus! Varmt, stora vågor, badvakter a la baywatch…nice! Efter lite häng där gick vi bort till sankta monica pier och spanade in tivolit och piren. Tja, det var väl nice.
– sen var det dags att faktiskt ta och hitta den där highway 1 och börja köra. Blev en kort sträcka första dagen vilket nog var ganska bra för när man blir trött på kvällen blir man okontrollerat trött och bara somnar typ. Tror det kallar jetlag.
– bodde inatt på ett litet ställe som heter oxnard. Har ingen aning om hur det ser ut för det var beckmörkt när vi kom igårkväll. Det blir verkligen MÖRKT här. Solen går ner vid åtta ungefär, och sen är det svart. Finns knappt gatlyktor ens.

Tja, det var väl en snabbsummering av gårdagens hittepå. Idag blir det outlet, sen ska vi spana in santa barbara och så vidare upp för att inatt bo i Morro Bay. Solen strålar och det är dags att börja denna dagen tror jag bestämt!

Ha det fint, massa kramar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s