City vs vildmark


Pjuh, ännu en dag smockad med upplevelser! Avslutade San Fran vistelsen med att åka till Alcatraz. Det var…bra! Såklart väldigt kommersiellt, men ändå bra.

Tillbaka på fastlandet tog vi en snabb lunch från ”seafood kaoset”, Erik tog en surdegsbaguett med mumsig räkfyllning, och jag testade crabcakes. Mätta och belåtna hoppade vi in i bilen igen för att bege oss mot nästa stopp på vår tripp. Hejdå storstan, hej vildmark!

Denna del av körningen har helt klart varit den allra coolaste (fast samtidigt hottaste!). När vi kom ut från stan och motorvägarna var vi återigen på landet med persikoodlingar till både höger och vänster. Stannade till vid ett ställe längs vägen och köpte nyplockade jordgubbar och persikor. Mmm! Sen kom vi längre och längre in i skogen och bergen började torna upp sig, hela tiden kändes det som att utsikten inte kunde bli maffigare, men det kunde den såklart. Tror vi var uppe på närmre tretusen meters höjd när vi körde genom Yosemite nationalpark, och tempen utanför bilens göttiga AC låg på närmre 40 grader C. Snacka kontraster från kyliga blåshålet San Fransisco!

Inatt bor vi i en skidort som heter Mammoth lakes. Mysigt ställe, men vi hinner tyvärr inte se allt för mycket av det för i morgon har vi åtta timmars körning framför oss så vi försöker komma iväg i tid. Vi ska ta oss genom Death Valley och avsluta dagen i Vegas! Woop woop! Ännu fler kontraster att se fram emot alltså, och det är preciiis så det ska va på semestern tycker jag!

Har såklart massor av bilder att visa också från våra upplevelser, men det får bli när vi kommer hem. Det viktigaste är att skriva ner allt, för det händer så mycket hela tiden att annars har jag glömt hälften innan vi är tillbaka i Sverige igen…

Nu ska jag se ännu ett avsnitt av Vänner innan jag somnar…natti natt!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s