Söndagsglimtar


Bjuder på några bilder från vår söndag här hemma, som har varit lugn och skön i regnrusket. Vi gjorde ett avbrott för babysim och promenad vid lunchtid men annars har det mest varit fix och mys på hemmaplan idag.

DSC_0759 - Copy

Loven i soffan med ”sin” kudde. Han sitter faktiskt väldigt bra nu, det har kommit bara de senaste dagarna, han kan sitta långa stunder och leka med sina grejer utan stöd bakom ryggen minsann. (Och med ”Sina” grejer menar jag INTE Ipaden, den bara råkade komma med på bild!)

DSC_0715

Blommorna i balkonglådorna stod pall för stormvindarna i natt, men lite mosiga blev de av allt regnet.

DSC_0681

Och här är då våra nya utemöbler! Det blev superbra tycker jag, vi har plats med både ett ordentligt bord att sitta och äta vid och en soffhörna där man kan chilla och sola. Längtar efter en solig dag nu så man kan inviga dem! Alla möblerna är från IKEA och kan hittas här, här och här.

DSC_0698

Nu ska det bara piffas lite extra här ute med dynor och plädar och ännu mer växter och blommor och krukor. Kommer bli hur fint som helst! Men man kan ju ta det lite lugnt, det är ju bara mitten på Mars än så länge…

DSC_0690

Vi bestämde oss också för att investera i en grill nu i helgen. När man ändå håller på liksom.  Det blev en gasolgrill från Weber. Och den var vi ju tvugna att inviga mellan regnskurarna. Det var liksom lite svårt att hålla sig, det är ju så jäkla längesen sist man grillade och det är ju så GOTT!

DSC_0702

Lite av varje blev det; babyribs med honungsglace, baconspett, grillade grönsaker, chorizospett och halloumi. Mmmm!

DSC_0743

Efterrätten vid grillpremiär är ju given! 🙂

DSC_0762 - Copy

Och så avslutades kvällen framför brasan. Hur mysigt som helst. Vårvintern har sin charm ändå, man får se till att plocka det bästa ur två världar!

Hoppas ni har haft en fin söndag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s