En onsdag mitt i veckan


I natt kändes det som att jag var vaken mer än jag sov eftersom en viss liten bebis envisades med att knorra och böka hela natten. Puh.

Sen vaknar man upp till hällregnet from hell, vilken är fine alla dagar utom dom man har promenaddejter inbokade. Som idag. Jaja, det var bara att kränga på sig regnkläderna, konstatera att regnbyxorna i storleken jag önskar att jag hade fortfarande är för små, och bege sig ut i vätan. Tyvärr var jag lite tidig och min dejt lite sen så att säga att jag blev blöt är ett fett understatement. Men det är vatten. Det torkar.

Vi gick ut till Kallis och åt lunch. Det är poppis bland mammalediga märkte vi. Inte alls konstigt i och för sig. Vi konstaterade att både Love och Lova växt sen sist, och mitt i alltihopa fick min dejt ett samtal om att hennes lägenhet blivit såld. Tjuhu lixom! Så det blev en bra lunch.

När vi gick hemåt hade det slutat regna, och solen tittade till och med fram lite. Vi tog tillfället i akt och köpte glass! Ja, det blev minsann en heldag för vi var inte hemma förrän närmre fyra.

Och nu sitter jag här, på ett tåg mot hbg. Ska på hejdå-middag för en kollega. Restaurangmat och vin. Mmm. Borde kanske inleda med en espresso till förrätten känner jag dock, men äh, det ska nog gå bra! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s