Ågren big time!


Plötsligt händer det. Man kollar och spanar och letar, lite sådär halvt på allvar och halvt som en kul grej. Slösurfar lite på hemnet. Kikar på annonserna i tidningen. Går in då och då på blocket bostad. Oftast finns det massa fint men inget som är riktigt rätt. Fram tills nu. Suck. Vi har hittat ett hus som vi tror att vi vill ha. Ja vi har till och med lagt ett bud. Men…vi vill ju inte flytta! Inte än! Inte nu!

Allt är ju så himla bra just nu. Jag älskar vår lägenhet, ljuset, höjden, lugnet trots att det är mitt i stan. Vi har gott om plats och allt vi behöver här. Vi bor billigt och behöver knappt använda bilen. Kan cykla till jobb och tåg och föris. Har affär och gym på andra sidan gatan, vänner i närheten och många fina parker på promenadavstånd. Och det tar en kvart att cykla till stranden ungefär (även om just badsäsongen råkar vara över nu, men ändå!)

Men det här huset alltså. Det har potential! Läget är jättebra, tomten är stor och fin. Huset är lagom stort och ok att bo i nu, men kan fixas till och bli riktigt bra på sikt. Området är precis det vi nog har kommit fram till att vi vill bo i. Och priset är (än så länge) humant. Men varför kommer det nuuuuu!!!???

Jag är inte färdig med stan. Inte färdig med vår underbara vind. Samtidigt som jag ju vet att just såna här hus i det här området kommer inte ut på marknaden varje dag. Och när vi väl ÄR färdiga med stan och bara vill härifrån, ja då finns det inget som säger att vi kommer hitta något som vi gillar. Det är banne mig inte lätt det här…

Stay tuned!

IMG_0046 IMG_0124 IMG_1092 IMG_8725 DSC_0400

Åh vår fina fina vind som ”vi” slitit med så många långa månader. Hur ska vi nånsin kunna lämna dig!?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s