Bra dag med avslutande skit-kväll


Så har vi överlevt ännu en dag! Nej, riktigt så dramatiskt har det väl inte varit idag, men det händer ju betydligt mer i hemmet när man är två barn och två vuxna mer än vanligt. Men vi har haft en jättemysig dag faktisk, som kan sammanfattas så här ungefär;

– alla sov gott i natt och inte ens barnen vaknade innan halv åtta (ja förutom den ammande lilla skrotungen då förstås)

förmiddagen ägnades åt lek och bus i det nyskapade lekrummet i källaren. Bland annat snackar vi tågbanebygge modell större 😉

– efter lunch åkte vi till Lund och besökte Kulturen i Lund, ett museum som vi inte varit på förr och som hade en lekutställnimg om Emil i Lönnenerga. Det var tyvärr hysteriskt kallt ute och Kulturen är till stor del ett friluftsmuseeum. Emil utställningen var ju såklart inne, men där var istället hysteriskt mycket folk.  Men alltså, skånsk vinter är verkligen horribel. De isiga vindarna går genom märg och ben.  

Love och Matteo lagar mat i Emils kök 

vi åkte hem och fikade istället, umgicks, lagade middag, åt, nattade barn (enbart sånger om bananer godtogs ikväll 😳) och hade sen spelkväll som vi brukar ha när vi ses. Mysigt!


– myset fick dock ett abrupt slut när ettåringen vaknade och skrek i panik. Det gick dock ganska snabbt att konstatera förstoppning, och efter lite husmorsknep gick det bättre.

Nu är jag ap-trött. Gonatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s